יום שישי, 13 באוקטובר 2017

טארט אגסים וקרם שקדים



אם לומר את האמת, הטראט המהמם שלפניכם לא היה בעל אותו הקסם כמו שאר הקינוחים והמאפים שאני מכינה. בדרך כלל כשאני חושבת על משהו אותו ברצוני לאפות, הגלגלים מתחילים להתגלגל בראשי והמוזה נפתחת. אבל הסיפור עם הטארט הנ"ל הוא שונה לחלוטין. בפעם הראשונה שאפיתי אותו הייתי בת 17 וטעמי האגסים והשקדים היו טעמים שבדיעבד לא קרצו לי כל כך, על כן, לא אפיתי אותו בשנית... עד היום :.).
לפני כמה ימים אכלתי אגס..כן כן, ככה סתם באמצע היום ופתאום נדלקתי עליו וממש רציתי להכין קינוח שמשלב אגסים. נזכרתי בטארט אותו אתם רואים בתמונות, ואמרתי לעצמי שאני חייבת חוויה מתקנת וכך הייתה. 
הטארט הוא בעל קרם שקדים אבל לא יבש ודלוח אלא עסיסי ובעל טעמים עזים של שקדים, האגסים הם מושלמים במרקמם  ובטעמים האהובים עליי אותם הוספתי לסירופ שהעניק להם את טעמיו, ומעל הכל פיזרתי שקדים קראנצ'ים לפריכות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה