יום שבת, 15 באפריל 2017

רולדה מושלמת של ריבת חלב וקצפת- כשל"פ


סוף החג הגיע, קצת באסה כי זה אומר שהחופשה הארוכה והנעימה לקראת סיום. צריך לנצל כל רגע להנאה, בילויים , עבודה ובעיקר משפחה. 
לקראת הערב החג השני הכנתי רולדת ריבת חלב. כמה נוסטלגי ככה כייף.
 הרולדה היא הכי נוסטלגית שיש וחשבתי שאין יותר מתאימה ממנה לפסח בייחוד וחוגגים אותו עם משפחה קרובה כי גם המשפחה היא מערכת יחסים נוסטלגית רבת שנים.
מילוי הרולדה מורכב משכבה עדינה של ריבת חלב, קצפת ריבת חלב, וציפוי של קצפת נקייה. לוקח בדיוק שעה להכינה.
הרולדה במתכונה המקורי עשויה מקורנפלור אך סבתי (מהצד האשכנזי) איננה אוכלת קטניות ולכן עשיתי ניסוי והמרתי את הקורנפלור בקמח תפוחי אדמה. האמת, שיצא לא  רע והרי התוצאה לפניכם.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה