יום שבת, 22 באפריל 2017

פאי תפוחים טעיםםםםםם



אני חייבת להצהיר ולומר קבל עם ועדה שאני מכורה לתפוחים בזמן האחרון. אוכלת כל יום לפחות אחד (עדיף מסוג פינק ליידי) ודוחפת לעוגות מתי שרק יכולה. האמת, שהרבה זמן יש לי דגדוג מציק בידיים לאפות פאי תפוחים אבל כזה נוסטלגי של פעם. הכוונה ל"כזה של פעם" היא: הר של תפוחים נימוחים, דפנות גבוהות ועבות (בניגוד לטארטים של היום שהשוליים כמה שיותר דקים) ובעל כיסוי שתי וערב. פשוט נהדר


להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה