יום חמישי, 9 בפברואר 2017

"Banana cream pie" - טארט בננה טעים טעים טעים !



אז ככה, כל כך הרבה זמן לא עשיתי טארטים, בערך חצי שנה ובאמת שזה כל כך קל. בצק פריך שלוקח 10 דקות כולל השקילה של החומרים. מה שלוקח הרבה זמן (יחסית) זה הקירור של הבצק והפטיסייר.
חוץ מזה שהייתי חייבת להכין משהו שנחשב מסובך שנמצא בניגוד גמור לז'אנר הבחושות. אתם ראיתם את הבלוג לאחרונה?! מלא עוגות בחושות ודברים קלילים וחמדמדים, לא שיש בזה משהו רע, אבל אני צריכה להפגין את כישורי גם במאפים טיפה יותר מסובכים. מה שמביא אותי לטארט הנפלא הזה שמכיל שכבה דקיקה של ריבת חלב, מעל מסודרות פרוסות בננה, מעל שכבה שמנמנה של קרם פטיסייר, ולבסוף ציפוי של גנאש שוקולד. שלמות בביס אחד.. ולמי שלוקח סיכונים אל מעבר לבחושות רוצו להכין.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה