יום ראשון, 26 בפברואר 2017

מוס אישי של קפה ושוקולד לבן על בסיס בראוניז



אז כרגע הייתי אמורה להיות בסוף תקופת המבחנים שלי, אך עקב שתי טעויות קטנות נוצרו שני מועדי ב' שדחו את סיום תקופת המבחנים ואת הרגשת החופש, ותחושת מלנכוליה ולחץ מציפים אותי.. התגבשות של דברים, מבחנים, עבודות, לעמוד בציפיות של  גורמים חיצוניים כדי להרגיש שאיני שונה מהשאר. זה קשה אבל זה אפשרי אני כל הזמן מזכירה לעצמי ומנסה ליצור מוטיבציה להמשך הדרך. לקום כבר חודש  שלם ולגרור את עצמך ללפטופ זה מבאס.. בא לי לצאת החוצה אל הימים החמים והנעימים שפוקדים אותנו. בנוסף העוגות שהכנתי גם הן מעידות על ההרגשה שלי. הן טעימות בטירוף אבל אני כנה אתכם ואומרת לכם הגלסאז' איננו יצא לי מושלם. אני לומדת תוך כדי עבודה כיצד להתנהג איתו וצוברת ניסיון. אני לא יודעת מתי מצאתי את הזמן להכין אותם אבל ההרגשה היא שכאשר בעודי כותבת את הפוסט הנ"ל אני מבזבזת זמן ללמידה, ושוב אני מזכירה לעצמי שאי אפשר כל הזמן ללמוד, צריך לשלב ולסנכרן בין החיים עצמם ללימודים אחרת איזה טעם יש לחיים? 
אני מתעוררת בבוקר שותה לפעמים תה ולפעמים קפה ואוכלת חצי מהקינוח האישי והמהמם הזה..פנים הקינוח כל כך טעים ועדין הן במרקם והן בטעם, דבר שנותן לי כוח להמשך היום כדאי לכם לנסות.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה