יום שישי, 13 בינואר 2017

סברינה משפחתית מלכותית


באמת שעד לפני כמה שנים בכלל לא אהבתי סברינה. המרקם הרטוב לא ממש עשה לי את זה בלשון המעטה..עד שפגשתי בסברינה של נועם פולונסקי. הוא עושה את הסברינה שלו ממולאת עם קולי פטל באמצע והקצפת מבושמת במי ורדים נוסף על הרום שבעוגה. אין ספק שזה ממש אבל ממש עשה לי את זה.
זהו למעשה סיפור ההתאהבות שלי בסברינה. (למרות שעדיין קצת קשה לי עם מרקמים רטובים ). 
העוגה המשפחתית הזו מיועדת לאבא של חבר שלי שהוא אוהב סברינות גדול בדומה לאימי. יש לו יום הולדת ביום חמישי וחשבתי מה להכין לו קצת שונה מכל השאר והעוגה הזו קפצה לראשי. כמובן שהגרסה המשפחתית קרצה לי והחלטתי לצאת לדרך.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה