לא יודעת מה אתכם אבל מצב המקפיא שלי בכי רע עם כל החלבונים הקפואים שנותרו יתומים מן החלמונים.
לא צוחקת בכלל שאומר כי בהערכה גסה ישנם כ-20 חלבונים שנותרו ללא שימוש... מפה לשם אמרתי לעצמי או שאני זורקת אותם או שאני מוצאת להם תפקיד מעניין שכזה במטבח שלי.
אז ישנן כמה אפשרויות שסימנתי לעצמי, מקרונים (כמעט מובן מאליו), פבלובה ונשיקות.
לפני שאני אופה משהו, כל דבר, אני אוהבת לבצע מחקר קטן ולראות מתכונים ביוטיוב העוסקים בדבר שברצוני להכין.
אם יש אני קוראת כתבות בעניין ומנסה עד כמה שאפשר למזער נזקים. למה אני מספרת לכם את זה? מכיוון שנתקלתי בנשיקות המופלאות הללו, שזמן ההכנה לוקח בדיוק 2 דקות אך הן נראות כל כך מושקעות.
להמשך המתכון
להמשך המתכון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה