יום שבת, 23 בדצמבר 2017

מגולגלות תמרים טעימות במיוחד



עוד סופ"ש רגוע שמביא איתו מגוגלות תמרים, על פניו הכי פשוטות וקלות להכנה אך כל כך טעימות. בפעם הראשונה שהכנתי אותן ניסיתי בצק השונה מן המתכון המופיע פה, ופחות אהבתי את התוצאה שהתקבלה. כלומר, הן היו טעימות אך הרגשתי כי הן יכולות להיות טעימות בהרבה. הפעם, החלטתי לנסות בצק שונה שמשלב בתוכו קורנפלור, כדי לתת להן מרקם עדין עדין בדומה לאלפחורס. ווואוו כמה שצדקתי. הן נמסות בפה כמעט, הבצק בקושי מתוק ודווקא המילוי הוא זה שנותן את ה"קיק" המתוק ואיזה כיף, אושר בפה. רוצו להכין אותן. 

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה