יום חמישי, 22 בדצמבר 2016

שמרים שוקולד


האמת.. שרציתי להעלות מתכון אחר, עוגה אחרת, אחת ששוכבת לה במקפיא שלי ומחכה להזדמנות הנכונה לצאת החוצה.
אבל מה לעשות שכנראה היא עדיין לא רוצה לצאת וההזדמנות עדיין לא הגיעה.
במקומה תופסת את מקומה עוגת שמרים שוקולד שמנוגת לה כמעט ב-180 מעלות מבחינת הטעמים, הטקסטורות, הניחוחות, אופן ההכנה.
זו עוגה של בית נקודה! אחת שעושה טוב בלב. יש לי מבחן והעוגה הזו מרגיעה אותי. כל כך כייף שהיא יוצאת מהתנור שחומה גבוהה ויפה מבריקה ממריחה של ביצה, פשוטה פשוטה וטעימה.
הבצק הוא אותו הבצק שמלווה אותי בכל עוגת שמרים. הפעם המלית השתנתה למלית של שוקולד השחר.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה