יום שני, 4 בספטמבר 2017

עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים- מקור המתכון קרין גורן



הפעם החלטתי ללכת על אחד המתכונים הפשוטים והטעימים ביותר שאני מכירה, עוגיות מושחתות של שלושה שוקולדים, אני בטוחה שכל אחד מכם מכיר את המתכון המדובר (של קרין גורן המלכה האם) ולבטח שיצא לכם להכין אותו פעם או פעמיים בחייכם, אך הפעם נפלה טעות בידיי. כלומר, במקום לאפות את העוגיות ב- 160 מעלות אפיתי אותן ב- 180 מעלות. זה קרה ממש בטעות אך זו טעות מתוקה ומשתלמת כי קיבלתי עוגיות קריספיות אני לא יכולה לומר שהן יותר טעימות מבדרך כלל אך הן ווריאציה שונה ונחמדה. ניתן לראות כי הקרום העליון הוא לא הקרום ה"רגיל" וה"אופייני" לעוגיות הנ"ל, אלא קרם אחר מבדך כלל שנובע עקב האפייה במעלות גבוהות.  בכל אופן מי שלא הכין מימיו את העוגיות המושלמות הללו שירוץ להכין אותן כי הן מדהימות. אני בכל זאת מפרסמת את המתכון המקורי כי כבודן של העוגיות במקומן מונח.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה