יום שלישי, 30 באוגוסט 2016

חמאה אהובתי



חמאה, רק המילה הזו היא מילה יפה. החמאה היא הראשונה מבין כל מרכיבי הקונדיטוריה שנמצאת בראש החשיבות.
זו למעשה מוסיפה כל כך הרבה מבחינת טעם ומרקם עד כדי כך שצריך לכתוב שיר הלל לחמאה. לפעמים אני באמת לא מבינה איך אפשר להשתמש במרגרינה (יש שיאמרו כי זו מילת גנאי!)
חשבתי באיזה מאפה אוכל להרגיש את טעם החמאה בצורה מובהקת.. ואיך לא בעוגיות חמאה.

להמשך המתכון

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה